Το αόρατο κορίτσι - Συγγραφέας Κλειώ

Κάποτε ήταν ένα κορίτσι που το έλεγαν Αθηνά, ήταν 14 ετών γεννημένη στην Αθήνα. Πήγαινε στην Δευτέρα τάξη του γυμνασίου. Στο σχολείο ήταν το κορίτσι που κανένας δεν το ήξερε, που κανένας δεν του μιλούσε, επειδή ήταν άσχημη. Κανένας δεν την έκανε παρέα. Όμως ούτε στο σπίτι της περνούσε καλά λόγω οικονομικών δυσκολιών. Έτσι έπρεπε να μετακομίσει στο σπίτι των παππούδων της στην Πάτρα και να αλλάξει σχολείο.

Όταν έφτασε στο σπίτι των παππούδων της δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένη γιατί η γιαγιά της δεν την στήριζε και της έλεγε ότι ανησυχούσε για εκείνη. Της έλεγε ότι δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι, ότι δεν έχει φίλους, δε γελάει, διαβάζει θλιβερά βιβλία και ακούει θλιβερή μουσική. Τουλάχιστον ο μπαμπάς της, την στήριζε, αν και δεν τον έβλεπε πολύ.

Έφθασε η ώρα να πάει στο καινούριο της σχολείο. Όταν έφτασε όλοι την κοιτούσαν περίεργα, γελούσαν μαζί της. Ώσπου την πλησίασε ένα κορίτσι η Μαρία. Στο διάλειμμα πήγε κοντά της μία παρέα κοριτσιών και άρχισαν να της πετάνε χαρτιά και να λένε άσχημα πράγματα για εκείνη. Ευτυχώς ήταν μαζί της η Μαρία και τη βοήθησε.

Όταν πήγε σπίτι η γιαγιά της την ρώτησε αν τα πήγε καλά στο σχολείο και αν έκανε φίλους. Η Αθηνά της είπε ότι πέρασε σχεδόν καλά. Ρώτησε την γιαγιά της αν μπορούν να πάνε για γυμναστική το απόγευμα και μετά για λίγα ψώνια. Η γιαγιά της αμέσως χάρηκε και έβαλε μουσική να χορέψουν.

Το επόμενο πρωί καθώς πήγαινε σχολείο συνάντησε πάλι την ίδια παρέα που της έλεγαν άσχημες λέξεις και την βάρεσαν. Μπόρεσε να αποφύγει τα κορίτσια ενώ τις είδε η διευθύντρια και τους έδωσε αποβολή. Η Αθηνά πήγε να βρει την Μαρία. Τότε η Μαρία ήθελε να πει στην Αθηνά κάτι σημαντικό! Την προσκάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της!

Η Αθηνά ήταν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη για το πάρτι. Όταν έφτασε στο σπίτι της, πήγε αμέσως στο δωμάτιο της και ένιωθε πολύ καλά με τον εαυτό της επειδή για πρώτη φορά έγινε κάτι κάλο για εκείνη και είχε αποκτήσει μια φίλη!

Επιτέλους ήταν η μέρα του πάρτι. Το πρωί η Αθηνά πήγε στο σπίτι της Μαρίας για να φτιάξουν διακοσμητικά για τον χώρο. Τα δύο κορίτσια ετοιμάστηκαν και πήγαν στο χώρο του πάρτι. Όλοι οι καλεσμένοι είχαν έρθει . Το πάρτι ήταν μια χαρά μέχρι που ήρθε η παρέα με τα κορίτσια.

Ευτυχώς η Αθηνά είχε μάθει να προστατεύει τον εαυτό της, όμως τα κορίτσια συνέχισαν να της λένε πολύ άσχημα πράγματα. Το καλό ήταν ότι η Μαρία τράβηξε βίντεο ότι έγινε. Το επόμενο πρωί το έδωσαν στην διευθύντρια του σχολείου. Τα κορίτσια πήραν μεγάλη τιμωρία και παραδέχτηκαν τι είχαν κάνει και ζήτησαν συγνώμη από την Αθηνά.



ΤΕΛΟΣ

Κλειώ

Σχόλια